Eurocross Assistance introduceert nieuw digitaal portal voor opdrachtgevers

Vanaf nu kunnen de opdrachtgevers van Eurocross Assistance online meekijken in dossiers van de alarmcentrale

Na maanden hard werken introduceert Eurocross Assistance de vernieuwde portal voor (Lease) opdrachtgevers. 24/7 kunnen onze opdrachtgevers live meekijken in dossiers. Je kunt zien welke hulpdienst ter plaatse is gegaan, waar de auto naar toe wordt gebracht of wat er is afgesproken met de klant. Zo kan de Leasemaatschappij inspelen op vragen van de leaserijder na pech of schade, of even contact opnemen om te informeren hoe het met de klant gaat.

Mijn Eurocross’ is het nieuwe digitale portal waarmee opdrachtgevers snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de hulpverlening die verleend wordt aan de klanten. Actuele informatie over de hulpvraag, de geboden hulpverlening en de gemaakte afspraken is zo, uiteraard binnen de kaders van de huidige privacy-wetgeving, te raadplegen.

Gebruiksgemak voorop
Gebruiksgemak is bij de start van de bouw een belangrijk vereiste geweest. De gegevens in ‘Mijn Eurocross’ worden continu bijgewerkt voor realtime inzicht en het portaal kent vele filtermogelijkheden en een uitgebreide zoekfunctie. Ook is het mogelijk direct een vraag te stellen over een dossier of een foto of document toe te voegen. Een ander belangrijk uitgangspunt bij de ontwikkeling was de veiligheid en bescherming van de klantgegevens. Alle data wordt geborgd in een beveiligde omgeving.

De mogelijkheden van ‘Mijn Eurocross’ hebben wij in onderstaande animatie verwerkt.
Wilt u meer weten? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers.

 

 

 

 

 

Wil je nog meer kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/ANNvacaturebank1

NationaleVacaturebank.nl

Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de ANN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://www.bit.ly/Inschrijven_ANN_Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Volg Auto Netwerk Nederland natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *