Spanning op de werkvloer: bescherm uw medewerkers

De elektrische auto is niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het aantal groeit explosief. Steeds meer garagebedrijven en werkplaatsen krijgen deze auto’s dan ook binnen voor reparatie en onderhoud. Het werk verschilt enorm van het werk aan reguliere brandstofauto’s en stelt andere eisen aan de werkplek, het gereedschap en de werkkleding. Lees in deze whitepaper over de richtlijn NEN 9140 en waar u nog meer rekening mee moet houden.

 

Download de gratis whitepaper

 

Berendsen is een bedrijf met meer dan 100 jaar ervaring en een groot aanbod aan diensten binnen de textielindustrie in 17 Europese landen. Onze uiteenlopende diensten hebben één belangrijke overeenkomst: ze zorgen ervoor dat onze klanten veilig en hygiënisch werken, zonder zorgen. Onze diensten bestaan uit: bedrijfskleding, cleanroom, matten, poetsdoeken en toilethygiëne.

 

Je kunt je via onderstaande button opgeven voor de ANN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://www.bit.ly/Inschrijven_ANN_Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Volg Auto Netwerk Nederland natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

Er zijn 2 reacties op dit bericht

  1. Er wachten momenteel 40.000 klanten op hun nog te produceren Tesla Model 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.