Toonaangevende autofabrikanten op AutoMobility LA

De Los Angeles Auto Show (LA Auto Show) meldt dat meer dan 50 nieuwe voertuigen tijdens de AutoMobility LA, (27-30 november 2017), gepresenteerd zullen worden. De AutoMobility LA is de eerste ware vakbeurs voor de nieuwe transportsector.

Dit jaar staat gepland dat tijdens de AutoMobility LA modellen gepresenteerd zullen worden van wereldwijde toonaangevende autofabrikanten zoals General Motors, INFINITI, Lexus, Lincoln en Toyota. De grote Duitse bedrijven BMW en Mercedes-Benz zijn ook van plan om tijdens de AutoMobility LA belangrijke premières voor de wereld en Noord-Amerika tentoon te stellen.
Daarnaast zal het nieuwe elektrisch conceptvoertuig van MINI zijn debuut in Noord-Amerika maken terwijl Mitsubishi zijn 2018 Eclipse Cross zal onthullen. Naast de introductie van nieuwe voertuigen en empirische tentoonstellingen van Audi, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Volvo en vele andere fabrikanten, markeert dit jaar tevens het debuut van Tesla in de grote beurshal.

“L.A. is de voorloper van een steeds veranderende nieuwe mobiliteitssector,” aldus Lisa Kaz, President van AutoMobility LA en de LA Auto Show. “Met dit aanbod van nieuwe voertuigen, zijn we er klaar voor om te tonen wat de toekomst binnen de autobranche te bieden heeft. We kijken uit naar de onthulling van deze opwindende voertuigen en hoe zij de toekomst van de branche zullen vormgeven.”

AutoMobility LA, voorheen bekend als Press & Trade Days en Connected Car Expo, is een jaarlijks evenement met de laatste ontwikkelingen op het gebied van auto-innovatie en heeft tot doel het stimuleren van de discussie over een steeds veranderende sector. De AutoMobility LA-conferentie die op dinsdag gehouden wordt is een samenkomst van toonaangevende technologiebedrijven, autofabrikanten, ontwerpers, ondernemers, overheidsfunctionarissen en vele anderen en is de plek waar deelnemers informatie verkrijgen van een gevarieerde mix van gedachte-leiders, waar ze autotech-tentoonstellingen kunnen verkennen en waar het Technology Pavilion een verscheidenheid aan informatie biedt. Net als in voorgaande jaren, zal het aanbod van de AutoMobility LA op woensdag en donderdag nieuwe voertuigen van toonaangevende autofabrikanten bevatten, alsmede de Design & Developer Challenge gepresenteerd door Microsoft, de Top Ten Automotive Startups-competitie, de groene/technologie-aankondigingen, proefritten en netwerkevenementen.

Na afloop van de AutoMobility LA, zullen alle nieuwe voertuigen van dit jaar tentoongesteld worden tijdens de 2017 LA Auto Show (open voor het publiek van 1-10 december).

Bron: AutoLeaseWereld

 

Wil je nog meer kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/ANNvacaturebank1

NationaleVacaturebank.nl

Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de ANN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://www.bit.ly/Inschrijven_ANN_Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Volg Auto Netwerk Nederland natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *