Lees meer

Auto Netwerk Nederland telt op LinkedIn maar liefst 15 specifieke Sub-Groepen.
Op deze sub-groepen ontmoeten de leden uit de aan de automotive gelieerde bedrijven elkaar voor discussies, het laatste nieuws en actuele vacatures . Deze sub-groepen zijn sterk onderwerp georiënteerd. Zo treft u bijvoorbeeld bij het Auto Merk Importeurs Platform alleen maar leden aan die werkzaam zijn bij een officiële merk importeur.

1 van de grootste sub-groepen van ANN is Auto Banen en Jobs Platform. Hier plaatsen werkgevers en werving & selectie bureaus de actuele vacatures. Kandidaten geven hier aan dat ze beschikbaar zijn. Hier vind u alle issues met betrekking tot de arbeidsmarkt in relatie tot de automotive.

Bijna alle sub-groepen van ANN kennen met een LinkedIn account een vrije toegang. Alleen Merk Dealers, Merk Importeurs en Board en Management kennen een toelatingsbeleid. Ontdek in het onderstaande overzicht de voor u van toepassing zijnde Sub-Groep(en) en meld u aan. (alleen mogelijk met een LinkedIn account.

Auto Banen en Jobs Platform

Auto Banen en Jobs Platform is een sub-groep van Auto Netwerk Nederland. In deze subgroep vinden alle zoekende naar en aanbieders van Automotive gerelateerde banen elkaar.

Auto Schade en Herstelbedrijven Platform

Auto Schade en Herstelbedrijven Platform is een sub-groep van Auto Netwerk Nederland. In deze subgroep vinden alle eigenaren en medewerkers van Schade en Herstel bedrijven elkaar.

Auto Lease Platform

Auto Lease Platform is een sub-groep van Auto Netwerk Nederland. In deze subgroep vinden alle eigenaren en medewerkers van lease maatschappijen en leasebedrijven elkaar

Auto Universele Autobedrijven Platform

Auto Universele Autobedrijven Platform is een sub-groep van Auto Netwerk Nederland. In deze subgroep vinden alle eigenaren en medewerkers van Universele autobedrijven elkaar.

Auto Marketing en Sociale Media Platform

Auto Media en Marketing Platform is een sub-groep van Auto Netwerk Nederland. In deze subgroep vinden alle eigenaren en medewerkers van Media en Marketing bedrijven elkaar.

Auto Merk Dealerbedrijven Platform

Auto Merk Dealerbedrijven Platform is een sub-groep van Auto Netwerk Nederland. In deze subgroep vinden alle eigenaren en medewerkers van en de direct betrokkene bij de Nederlandse Auto Merk Dealers elkaar

Auto Merk Importeurs Platform

Auto Merk Importeurs Platform is een sub-groep van Auto Netwerk Nederland. In deze subgroep vinden alle eigenaren en medewerkers van Auto Merk Importeurs elkaar

Auto Netwerk Nederland Academy, hét Educatie, Coaching en E-learning Platform voor de Automotive

Auto Educatie en Coaching Platform is een sub-groep van Auto Netwerk Nederland. In deze subgroep vinden alle eigenaren en medewerkers van Educatieve en Coachings bedrijven elkaar.

Auto Aanverwante Bedrijven Platform

Auto Aanverwante Bedrijven Platform is een sub-groep van Auto Netwerk Nederland. In deze subgroep vinden alle eigenaren en medewerkers van aan de automotive verwante bedrijven elkaar.

Auto Recruiting en Human Resource Platform

Auto Recruiting en Human Recource Platform is een sub-groep van Auto Netwerk Nederland. In deze subgroep vinden alle eigenaren en medewerkers van Recruitings en Human Resource bedrijven elkaar.

Verder is ANN aanwezig op de gangbare sociale media platformen zoals
Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram, YouTube en Slideshare.

ANN Twitter :               https://www.twitter.com/AutoNetwerkNed

ANN Facebook:           https://www.facebook.com/autonetwerknederland

ANN Pinterest :            https://pinterest.com/autonetwerkned

ANN Instagram:           https://www.instagram.com/autonetwerkned/

ANN Youtube:              https://www.youtube.com/autonetwerknl

ANN Jobs/Vacatures:  https://www.automotivevacaturetank.nl