Lees meer

Verkopen en/of service verlenen is een vak. Uw medewerker moet dan ook aanleg hebben. Maar dat wil niet zeggen dat trainingen geen rol van betekenis spelen. Want ook talent moet verder ontwikkeld worden. Wie dit begrijpt kiest voor onze “professionele” trainingen om zo het beste te halen uit elke medewerker.


In het belang van uw bedrijf is het aan te bevelen om een trainer te kiezen die de werkzaamheden van uw personeel zelf heeft uigevoerd in de praktijk. Zij kunnen daarnaast dankzij hun rijke ervaring en gedegen opleidingen het verschil maken bij uw medewerkers en voor uw bedrijf. De trainingen van Auto Netwerk Nederland worden dan ook gegeven door trainers die zelf actief zijn geweest op de werkvloer en die hun sporen meer dan verdiend hebben. Hun expertise bestrijkt de showroom, de receptie maar ook de werkplaats en het gebruik van ICT binnen het autobedrijf.


Doelstelling

 • De trainingen van Auto Netwerk Nederland hebben onder andere als doel:
 • Om op gelijk niveau met uw medewerkers te communiceren.
 • Het met de juiste motivatie laten onderhouden van en het werken met CRM systemen.
 • Het met begrip effectief leren genereren en opvolgen van leads.
 • Ingaan op de dagelijkse praktijk, confrontatie met de bekende excuses et cetera.
 • Het leren omgaan met een nieuwe, maar ook de bestaande klant.
 • Het op een juiste wijze gebruik maken van sociale media in de sales maar zeker ook de aftersales.

Werkwijze

Bij ons programma kwam u het al tegen, tijdens onze interactieve training gaan we eigenlijk voornamelijk in op de dagelijkse praktijk van uw medewerker. Samen met u stellen wij een specifieke op uw bedrijf toegesneden inhoud vast. Vervolgens nemen wij deel aan de discussie met uw medewerkers met 20 jaar praktijk ervaring op het gebied van actieve verkoop, sales en aftersales management. Het aantal deelnemers per groep is maximaal 10. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Geen dure boeken of werkmappen die na afloop in de onderste la verdwijnen. Inhoudelijk de dagelijkse praktijk van uw medewerkers bespreken en zinvolle door uw personeel gewaardeerde ondersteuning en oplossingen bieden. Kortom een training waar uw bedrijf en uw medewerkers wat aan hebben en met tevredenheid op terug kunnen kijken.

Werkwijze

Tijdens deze trainingen komen onder andere aan de orde:

 • Het niet geloven in maar moeten werken met een CRM systeem
 • Het zinvol en dus succesvol opvolgen van leads.
 • Het ontzenuwen van alle bij u, uw mederwerker en ons bekende excuses en problemen waarom iets niet lukt.
 • Het doel en de functie van zakelijke sociale media.
 • Hoe maak je binnen jouw werkgebied zo goed mogelijk gebruik van zakelijke sociale media.
 • Ben ik een medewerker of een verkoper of een combinatie van beide.
 • Vrijwel alleen maar herkenbare voorbeelden uit de dagelijkse praktijk van de medewerker.

Data, tijd en plaats

De training bestaat uit 1 dagdeel van circa 4 uur. Een training in de avonduren na sluitingstijd behoort ook tot de mogelijkheden. De training wordt bij u op het bedrijf georganiseerd in een door u beschikbaar gestelde ruimte.

Halve dag Training € 599,- ex BTW. (dagdeel 09.00 – 13.00 of 13.00 – 17.00) Avond Training € 699,- ex BTW ( 18.00 – 22.00 ) Bij 2 dagdelen op zelfde locatie met verschillende groepen geldt een tarief van € 999,- ex BTW (Maximaal 10 deelnemers per groep)

Voornoemde bedragen zijn inclusief het E-boek “Hoe LinkedIn nu echt gebruiken” voor iedere deelnemer ter waarde van € 19,95.

Worden bij u alle mogelijkheden gebruikt? Laat u nog kansen liggen? Haalt u alles uit uw aanwezige talent? Meestal constateren wij tijdens onze trainingen dat er nog veel winst te behalen valt. Met de doeltreffende aanpak van onze ervaren trainers tillen wij de vaardigheden van uw sales en aftersales medewerkers naar een hoger en professioneler plan.

Wilt u uw bedrijf en medewerkers ook aanmelden voor een “‘echt nuttige” resultaten opleverende training, gegeven door ervarings deskundigen?

Ook een training voor uw bedrijf boeken? Klik op ons logo en neem contact met ons op