Commerciële Vestigingsdirecteur (M/V) | Amersfoort

Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden, Noord en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit.

Broekhuis streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken Opel, Peugeot, Volvo, Ford, Hyundai, SEAT, SKODA, BMW en MINI.

 

Voor onze Ford vestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde Commerciële Vestigingsdirecteur.

DE FUNCTIE:

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het sales- en aftersalesteam van Broekhuis Amersfoort. Op mensgerichte wijze geef je leiding aan een enthousiast team van circa 25 medewerkers. Je treedt besluitvaardig op, neemt beslissingen en binnen het uitgestippelde beleid weet je op het vlak van omzet en rendement de doelstellingen te behalen.

Vanzelfsprekend onderhoud je een goede binding met de klantenkring en ben je operationeel verantwoordelijk voor de directe aansturing van het team. Ook draag je zelf je steentje bij in het realiseren van de verkoopdoelstellingen en zie je uitdaging in het netwerken in de regio.

 

WIJ VRAGEN:

Je beschikt over een afgeronde opleiding op tenminste HBO-niveau en enige jaren aantoonbare ervaring in een succesvolle leidinggevende functie in de autobranche.

Je bent teamgericht en je hebt het vermogen om beleid te vertalen naar concrete acties binnen jouw vestiging. Verder beschik je over een hands-on mentaliteit, uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden en weet je goed gastheerschap in de praktijk te brengen. De competenties mensgericht, oplossingsgericht, betrokken en betrouwbaar zijn essentieel voor het slagen in onze organisatie. Tot slot ben je bij voorkeur woonachtig in de regio Amersfoort.

 

WIJ BIEDEN:

Een uitdagende en afwisselende baan in een mensgerichte organisatie, waarin ruimte is voor eigen inbreng en ondernemerschap. Een bedrijf met een uitstekende werksfeer met ontplooiingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie geldt eveneens dat je een representatieve auto van de zaak ter beschikking krijgt.

 

Voor nadere informatie over deze functie kan je je wenden tot de heer Edwin Remijn, divisiedirecteur, telefoon 0341-751150.

 

Je schriftelijke reactie kan je richten aan Broekhuis Holding B.V., t.a.v. afdeling personeelszaken (o.v.v. Amersfoort), Postbus 318, 3840 AH Harderwijk of per e-mail: mdiphoorn@broekhuis.nl.

 

Wil je nog meer kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/ANNvacaturebank1

NationaleVacaturebank.nl


Superdeal

En bekijk ook eens bovenstaande Super Deal op de website van Auto Netwerk Nederland door op de afbeelding te klikken!


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de ANN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://www.bit.ly/Inschrijven_ANN_Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Volg Auto Netwerk Nederland natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.