Accountmanager Bedrijfswagens (M/V) | Opel Harderwijk

Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden, Noord en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit.

Broekhuis streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken Opel, Peugeot, Volvo, Ford, Hyundai, SEAT, SKODA, BMW en MINI.

 

Ben jij de commerciële topper die voor groei van ons marktaandeel Opel bij de MKB bedrijven in de regio Harderwijk kan zorgen?

DE FUNCTIE:

In deze veelzijdige gecombineerde binnen- en buitendienst functie is je primaire doel het plegen van acquisitie van Business to Business klanten in de zakelijke markt voor het merk Opel. Door een actieve en gestructureerde marktbewerking onderzoek je de behoeften van de klanten. Je denkt op proactieve mensgerichte wijze mee met de klant over de meest ideale mobiliteitsoplossing.

 

WIJ VRAGEN:

Een “stevige” en actieve persoonlijkheid met de juiste mentaliteit. Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Je beschikt over een gezonde dosis enthousiasme en een sterke drang te scoren in deze specifieke markt. Bovendien zijn nauwkeurigheid, resultaatgerichtheid, het nakomen van gemaakte afspraken en het uitstralen van vertrouwen van essentieel belang voor deze functie. Je beschikt over MBO+/ HBO-denkniveau, verkregen door opleiding en /of werkervaring.

 

WIJ BIEDEN:

Een uitdagende en afwisselende baan in een mensgerichte organisatie, waarin ruimte is voor eigen inbreng en ondernemerschap. Een bedrijf met een uitstekende werksfeer met ontplooiingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden. Voor deze functie geldt eveneens dat je een representatieve auto van de zaak ter beschikking krijgt.

 

Voor nadere informatie over deze functie kan je je wenden tot de heer Harm ten Voorde, vestigingsdirecteur, telefoonnummer 06-22144787.

 

Je schriftelijke reactie kan je richten aan Broekhuis Holding B.V. t.a.v. afdeling personeelszaken (o.v.v. Accountmanager Bedrijfswagens – Opel Harderwijk), Postbus 318, 3840 AH Harderwijk of per e-mail: werken@broekhuisgroep.nl.

 

Wil je nog meer kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/ANNvacaturebank1

NationaleVacaturebank.nl


Superdeal

En bekijk ook eens bovenstaande Super Deal op de website van Auto Netwerk Nederland door op de afbeelding te klikken!


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de ANN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://www.bit.ly/Inschrijven_ANN_Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Volg Auto Netwerk Nederland natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.