Lees meer

Een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder website. Uit onderzoek van InSites Consulting en Marktplaats blijkt namelijk dat in maar liefst 93% van de gevallen de zoektocht naar een een service online begint. Consumenten zoeken op internet naar een specifieke dienst en gaan vervolgens op zoek naar informatie over het bedrijf. De uitstraling van de website is vaak de eerste indruk die men krijgt van het bedrijf. Mocht de indruk niet goed zijn, verlaten ze de website en gaan ze gewoon weer verder met zoeken. Voor een bedrijf is een professionele website die vertrouwen uitstraalt dus enorm belangrijk.

www.celinaklarenbeek.nl

Speciaal voor bedrijven hebben wij daarom de ideale oplossing gecreëerd. Bij ons kunt u een professionele website afnemen, die speciaal is afgestemd op (potentiele) klanten van de branche. Met de komst van dit pakket is een eigen professionele website voor iedere bedrijf binnen handbereik. celinaklarenbeek.nl vervult met deze oplossing een duidelijke behoefte in de markt.

Gemakkelijk
Groot voordeel van het laten maken van een website bij ons is dat deze ontzettend gemakkelijk in het gebruik is. Wij nemen uw wensen in het maken van de website mee en u heeft de mogelijkheid om te allen tijde zelf kleuren aan te passen, teksten te bewerken en afbeeldingen te wijzigen. Dit alles via het zeer gebruiksvriendelijke systeem (CMS platform). Hier heeft u geen technische kennis voor nodig.

Verkoopkansen vergroten

Wilt u ook een nieuwe site, uw verkoopkansen vergroten en meer service bieden via het internet? Kies dan voor web design door celinaklarenbeek.nl Vanaf € 995,00 heeft u al een complete basis website.

Heeft u site vernieuwing nodig? Dit kan uiteraard ook.

Kijk voor meer informatie en voorbeelden op  https://www.celinaklarenbeek.nl/portfolio of neem contact met ons op.

Ook een nieuwe of verbeterde website? Klik op ons logo en neem contact met ons op