Lees meer

Website

Vanaf € 1.449,00 heeft u al een complete basis website (eenmalig). Je levert zelf je content aan. Daarna gaan wij een volledig op maat design voor je maken.

DIT PAKKET BESTAAT UIT

✓ Design website + bouw (geheel responsive)
✓ Wordpress CMS
✓ Sliders, info, afbeeldingen
✓ Contactformulier
✓ Social media icons
✓ Blog functie
✓ Zoekmachine vriendelijk + Yoast SEO

Webshop

Vanaf € 475,00 heeft u er al een complete basis webshop bij die een geweldige shopervaring biedt. * Website in WP nodig! (zie box basis website)

DIT PAKKET BESTAAT UIT

✓ Webshop volledig naar wens
WordPress CMS Woocommerce
Koppeling met payment provider
✓ verzendingzones
✓ Placeholder voor productfoto’s
✓ Onbeperkt producten toevoegen

Onderhoud

Onderhoud € 39,95 (maandelijks)

DIT PAKKET BESTAAT UIT

✓ Onderhoud en aanpassingen
✓ Tekst + afbeeldingen

Complete huisstijl ontwikkeling

945.00

DIT PAKKET BESTAAT UIT

✓ Logo
✓ Visitekaartje
✓ Briefpapier
✓ Envelop
✓ Offerte sjabloon
✓ Basic brandguide / huisstijlgids

Speciale wensen

Wij maken websites/shops op maat. Geef gerust door wat uw wensen zijn. Wij vertalen dit in fris hedendaags design.

ONZE VOORDELEN

✓ Onze belofte: altijd 100% tevreden
✓ Altijd persoonlijke hulp
✓ Designs Herkenbaar en origineel
✓ Vast contactpersoon

Een bedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder website. Uit onderzoek van InSites Consulting en Marktplaats blijkt namelijk dat in maar liefst 93% van de gevallen de zoektocht naar een een service online begint. Consumenten zoeken op internet naar een specifieke dienst en gaan vervolgens op zoek naar informatie over het bedrijf. De uitstraling van de website is vaak de eerste indruk die men krijgt van het bedrijf. Mocht de indruk niet goed zijn, verlaten ze de website en gaan ze gewoon weer verder met zoeken. Voor een bedrijf is een professionele website die vertrouwen uitstraalt dus enorm belangrijk.

Web inspire you

Speciaal voor bedrijven hebben wij daarom de ideale oplossing gecreëerd. Bij ons kunt u een professionele website afnemen, die speciaal is afgestemd op (potentiele) klanten van uw branche. Met de komst van dit pakket is een eigen professionele website voor iedere bedrijf binnen handbereik. Web inspire you vervult met deze oplossing een duidelijke behoefte in de markt.

Gemakkelijk
Groot voordeel van het laten maken van een website bij ons is dat deze ontzettend gemakkelijk in het gebruik is. Wij nemen uw wensen in het maken van de website mee en u heeft de mogelijkheid om te allen tijde zelf kleuren aan te passen, teksten te bewerken en afbeeldingen te wijzigen. Dit alles via het zeer gebruiksvriendelijke systeem (CMS platform). Hier heeft u geen technische kennis voor nodig.

Verkoopkansen vergroten

Wilt u ook een nieuwe site, uw verkoopkansen vergroten en meer service bieden via het internet? Kies dan voor web design door Web inspire you Vanaf € 1.449,00 heeft u al een complete basis website.

Heeft u site vernieuwing nodig? Dit kan uiteraard ook. De aanpassing van uw bestaande website vind plaats met een overeenkomst op urenbasis. U ontvangt hiervoor van ons een op maat gemaakte offerte zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

Kijk hieronder nog even voor door ons gemaakte websites in ons portfolio en neem contact met ons op.

Ook een nieuwe of verbeterde website? Klik op ons logo en neem contact met ons op