Lees meer

Wilt u graag uw persbericht/nieuws plaatsen op Auto Netwerk Nederland.nl zodat ruim duizend bezoekers per dag uw bericht lezen? Dat kan d.m.v. het aanleveren van uw eigen persbericht. Het plaatsen van een persbericht op Auto Netwerk Nederland in combinatie met Auto Netwerk Nederland op LinkedIn vraagt een investering van € 175,- per bericht. Uw bericht staat hiervoor minimaal vier weken op onze website en op onze hoofdgroep op LinkedIn met bijna 12.000 leden. Voor het plaatsen van uw persbericht klikt u onderaan deze pagina op de button”Plaats een persbericht” .

Heeft u geen persbericht paraat? Dan kunt u ook via Auto Netwerk Nederland voor een scherp tarief een persbericht laten opstellen door onze online marketing partner.

Maak voor mij een goed samengesteld persbericht

Een goed professioneel persbericht laten opstellen door een gespecialiseerd bureau kost al snel € 1.250,- Auto Netwerk Nederland maakt gebruik van een unieke connectie met een uitstekende online marketing partner die voor een scherpe prijs(€ 350,-) een professioneel persbericht voor u kan opstellen.Hoe hebben wij dat voor u geregeld?

 • Onze online marketing partner stelt in overleg met u het persbericht op en plaatst het op de ANN website onder het tabblad Persberichten en op de ANN hoofdgroep op LinkedIn.
 • In ons tarief zijn standaard twee correctieronden opgenomen.
 • Tegen de daarvoor geldende tarieven kan uw perbericht worden geplaatst op een Speciale Positie op de homepage van Auto Netwerk Nederland en Auto Netwerk Nederland op LinkedIn.
 • U ontvangt van het ons een totaalfactuur voor het eventueel opstellen van het bericht, de plaatsing op Auto Netwerk Nederland, de eventuele Speciale Positie, de doorplaatsing naar onze maandelijkse digitale ANN Nieuwsbrief en de verzending naar andere partijen.

Prijzen

 • Het plaatsen van een persbericht op Auto Netwerk Nederland in combinatie met Auto Netwerk Nederland op LinkedIn met bijna 12.000 leden,  € 175,- per bericht.
 • Uw bericht staat hiervoor minimaal 4 weken  onder het tabblad Persberichten onze site en onze hoofdgroep op LinkedIn.
 • Het laten opstellen van een persbericht door de mediapartner van ANN € 350,-
 • Verlenging van uw bericht met twee weken op onze website in combinatie met onze hoofdgroep op LinkedIn € 90,- U mag het bericht altijd laten aanpassen of verwijderen.

Speciale Positie toeslag (max. 3 dagen)

U kunt extra aandacht voor uw bericht genereren door het reserveren van een Speciale Positie op de homepage van Auto Netwerk Nederland. Uw bericht wordt dan voor de gereserveerde tijd op de homepage van onze website vertoond. Hieraan zijn de volgende extra kosten verbonden.

 • €   80,-   voor 1 dag
 • € 150,-   voor 2 dagen
 • € 280,-   voor 3 dagen

Doorplaatsing in onze eerstkomende ANN Nieuwsbrief:

Ook kunt u een ingekorte versie van uw persbericht laten (door) plaatsen, inclusief logo of foto, in de eerstvolgende editie van de ANN nieuwsbrief (Verschijning maandelijks). Het gaat om maximaal 250 woorden.

De kosten voor doorplaatsing in de ANN nieuwsbrief bedragen  € 199,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Auto Netwerk Nederland

Ook een persbericht plaatsen? Klik op ons logo en neem contact met ons op