Het zijn roerige tijden binnen de automotive sector. Van alle kanten komen er kansen en bedreigingen voor uw bedrijf. Klanten, de overheid, de importeur en het personeel in uw bedrijf hebben invloed op uw totale bedrijfsvoering. Iedere dag worden er bedrijven opgekocht, uitgebreid of gaan zelfs failliet. Hoe zit dat bij u? Is een belangrijke spil “tijdelijk” uitgevallen? Of hebt u nu juist behoefte aan (tijdelijke) flexibele versterking i.v.m. uitbreiding van uw bedrijfsactiviteiten.

Ondersteuning

Uiteraard kunt u in voorkomende gevallen ook voor Interim Management oplossingen terecht bij Auto Netwerk Nederland. Wij leveren interim managers met meer dan 20 jaar automotive ervaring, Voor iedere situatie hebben wij een snelle, flexibele oplossing. Wij bieden invulling van uw tijdelijke management behoefte op directie, management en verkoopleiding niveau. Vaak ontstaat deze vraag als u er niet op rekent. Beschikbaarheid, ervaring, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn noodzakelijk om als organisatie niet in een gat te vallen.


In deze onrustige tijd zijn veel bedrijven op zoek naar houvast. Beslissingen moeten snel genomen worden en vaak horen daar ingrijpende verandertrajecten bij. Deze trajecten vragen om de onbevangen, frisse blik van een gekwalificeerde buitenstaander. Een externe Interim Manager  die afstand kan nemen van het bestaande en maar één doel heeft: de opdracht zo efficiënt mogelijk tot een goed einde te brengen. ANN Interim Management levert tijdelijke managers met een blijvende impact.


Maak gebruik van de kennis en kunde van onze allrounders. Een frisse blik van buiten op uw bedrijfsvoering kan het positieve keerpunt voor uw bedrijf en/of organisatie betekenen. Dit kan voor een vaste aaneengesloten periode van bijvoorbeeld 1, 3, 6 of 12 maanden, 5 aaneengesloten werkdagen, maar kan ook één dag per week of per maand zijn. Het is buitengewoon nuttig om inzicht of inbreng te ervaren van iemand die ruime ervaring heeft in de sector, maar niet in uw bedrijf. Hij of zij kijkt met een heel andere blik naar uw bedrijfsvoering.


Onze gevraagde vergoeding voor uw professionele Interim Manager / Verkoopleider / Verkoper bedraagt € 75,- / € 60,- / € 45,- all-in exclusief BTW per uur. Voor overeenkomsten met een tijdsduur van minimaal 3 maanden, gelden aantrekkelijke kortingen.

Daarnaast berekenen wij een kilometervergoeding van € 0,30 cent per gereden voor uw opdracht noodzakelijke kilometer.

Voordelen

Voordelen van een deskundige Interim Manager / Verkoopleider / Verkoper voor u en uw bedrijf.

Alle kosten overzichtelijk en gespecificeerd op een BTW factuur.

Kosten voor Interim Management/Verkoopleiding / Verkoper volledig aftrekbaar.

Geen inzet nodig van demo of auto v/d zaak.

Geen dure werkgevers lasten.

Uurtarief geld ook voor overuren en zakelijke bijeenkomsten in de avonduren.

Aantrekkelijke kortingen voor periodes vanaf 3 maanden.

Geen door te betalen ziekteverzuim kosten.

Geen door te betalen vakantiedagen en geen 8% vakantiegeld.

Geen opzegtermijn.

Sterk gemotiveerde inzet (Opdracht naar tevredenheid invullen).

Flexibel inzetbaar op meerdere locaties en meerdere functies.

Ook een interim kracht nodig? Klik op ons logo en neem contact met ons op