Lees meer

Social Media Bedrijfspagina’s

In 1 dag zorgt Auto Netwerk Nederland er voor dat uw registratie als instelling of bedrijf goed is geregistreerd op LinkedIn, Facebook,Twitter, Pinterest, Instagram en YouTube in combinatie met de website van uw bedrijf of instelling. In 1 dag worden voor uw bedrijf of instelling de huidige registraties op de verschillende social media platformen in samenspraak met u getoetst en indien nodig gecreëerd.

Veel bedrijven en instellingen benutten de mogelijkheden van Social Media niet of op de verkeerde manier. Maak gebruik van de ervaring van Auto Netwerk Nederland en dit zal ontegenzeggelijk leiden tot een verbeterde performance op sociale media platforms waar uw bedrijf c q instelling en/of product absoluut niet mogen ontbreken. Een en ander uiteraard met een duidelijke uitleg over het hoe en waarom.

Voorgaande is maatwerk, waarbij meerdere van uw medewerkers betrokken kunnen worden.Een onderhoudscontract waarbij uw sociale media producten up to date worden gehouden behoort tot de mogelijkheden.

U wilt toch ook professioneel vertegenwoordigd zijn? Precies.

Denk dan aan het realiseren door ANN van uw Social Media Bedrijfspagina’s in uw corporate identity.

Ook een social media scan boeken? Klik op ons logo en neem contact met ons op