Lees meer

De Master Groep van Auto Netwerk Nederland op LinkedIn is het grootste unieke automotive netwerk op LinkedIn van Nederland, waarbinnen alle belanghebbenden uit de Nederlandse auto branche met elkaar kunnen discussiëren en nieuwsfeiten uitwisselen. Hier plaatsen de werkgevers via werving en selectie bureaus hun vacatures en promoten bedrijven hun core business en/of hun producten. Ook treft u hier de nieuwste polls aan waar u mee kunt stemmen en uw mening kunt achterlaten. Met een ledental dat wekelijks met bijna 200 leden toeneemt is deze groep hard op weg om de magische grens van 15.000 leden te bereiken.

Hier plaatst ANN uw vacatures, promoties etcetera na aanmelding via deze site door zodat uw boodschap nog breder verspreid wordt weergegeven. Als u via de website adverteerd is de doorplaatsing naar de LinkedIn groepen gratis. Kijk onder het tabblad ADVERTEREN voor de diverse mogelijkheden.

De hoofdgroep van Auto Netwerk Nederland op LinkedIn is met een LinkedIn account vrij toegankelijk en heeft een aanzienlijk ledental van bijna 15.000 leden.
Sluit je ook aan bij dit unieke zich razend snel ontwikkelende netwerk.