Lees meer

Je wilt een aan de automotive gerelateerde webshop beginnen of je bestaande webshop uitbreiden? Denk aan een combinatie met Auto Netwerk Nederland.

Met een webshop op internet gekoppeld aan het grootste automotive netwerk van Nederland, is je afzetmarkt veel groter en de kosten zijn relatief laag.Eigenlijk zou je gek zijn om als ondernemer met uitbreidingsplannen níet voor een webshop te kiezen.

De e-commerce was in 2022 in Nederland goed voor zeker 25,8 miljard euro. Dit blijkt uit de cijfers van de Thuiswinkel Markt Monitor, het halfjaarlijkse onderzoek dat in opdracht van Thuiswinkel.org en met sponsorgeld van PostNL uitgevoerd wordt door Blauw Research. Met een groei van 7% aan online verkoop ten opzichte van 2018, blijft de verkoop via internet stijgen. De groei is wel iets kleiner dan het jaar daarvoor; in 2018 stegen de online bestedingen met 9%.

Voor 2023 wordt opnieuw een stijging van de online consumentenbestedingen verwacht, naar een waarde van ruim 30 miljard euro.

Maak daarom gebruik van onze faciliteit om uw webshop via ons uitgebreide netwerk toegankelijk te maken. De complete inhoud van uw webshop stelt u beschikbaar voor alle bezoekers en leden van Auto Netwerk Nederland!

Kijk hier voor een voorbeeld van een door Auto Netwerk Nederland geëxposeerde webshop, zoals weergegeven onder het Tabblad “webshops”

Uw webshop met uw producten ook onder de rubriek Webshops op onze goed bezochte website?

ANN rekent voor de opname en weergave van uw webshop  € 349,- per maand.

Voor dit bedrag wordt uw webshop ook opgenomen in de maandelijkse ANN Nieuwsbrief die naar 12.500 leden gaat.

Ook uw webshop exposeren? Klik op ons logo en neem contact met ons op