Autotrack introduceert gratis 360º foto’s

Automotive MediaVentions (AMV), de moedermaatschappij van Gaspedaal.nl, AutoTrack.nl en AutoWereld.nl, introduceert gratis 360º foto’s voor alle AutoTrack klanten.

Presenteer je auto’s in 360º op AutoTrack!
Vanaf nu kunnen alle klanten van AutoTrack auto’s kosteloos in 360° presenteren! Jouw auto advertenties springen er daarmee nog meer uit bij potentiële kopers. Het enige dat je nodig hebt, is je smartphone (iPhone of Android).

Wat biedt 360º extra t.o.v. normale ‘platte’ foto’s?
“Consumenten zijn op zoek naar volledigheid tot in detail. Met 360º foto’s creëer je een ‘showroom like’ beleving waarbij de consument letterlijk een rondje om de auto kan lopen. Daarnaast hebben consumenten de mogelijk om op specifieke details in te zoomen. Om ieder autobedrijf te overtuigen van de meerwaarde, bieden wij deze dienst in samenwerking met SpinCar kosteloos aan, aldus Rico van der Vies commercieel directeur Automotive MediaVentions.”

Optionele extra’s:
=> Zonder extra handeling dezelfde 360º foto’s op je eigen website? Dat kan! Tegen een kleine meerprijs is het ook mogelijk de 360° foto’s op je eigen website te gebruiken.
=> Heb je al een bestaande 360° oplossing? Bijvoorbeeld in de vorm van een fotostudio met draaischijf; geen probleem! Het beeldmateriaal van derden kan gekoppeld worden aan SpinCar zodat iedereen van dit aanbod kan profiteren.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de ANN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden.

Volg Auto Netwerk Nederland natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan deze website door naar jouw relaties.