1e Autospuiter (M/V) | Zeist

Broekhuis is een bedrijf in de automotive branche dat sinds 1932 in Midden, Noord en Oost Nederland actief is als partner in mobiliteit.

Broekhuis streeft naar een afgewogen samenstelling van de door haar autobedrijven vertegenwoordigde merken. Broekhuis vertegenwoordigt de merken Opel, Peugeot, Volvo, Ford, Hyundai, SEAT, SKODA, BMW en MINI.

 

Voor Broekhuis Autoschade Zeist zijn wij ter versterking en aanvulling op het bestaande team van autospuiters op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde 1e Autospuiter.

DE FUNCTIE:

Als 1e autospuiter bestaan je kerntaken uit :

– het spuit klaar maken van auto’s en onderdelen; plamuren, schuren, afplakken en in de grondverf zetten;
– het spuiten van auto’s en onderdelen; mengen van kleuren, spuiten en de kwaliteitscontrole van eigen werkzaamheden.

 

WIJ VRAGEN:

Een gedreven vakman met enige jaren ervaring die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Onze ideale kandidaat:

– is in staat om hoge kwaliteit te leveren in combinatie met een hoge mate aan snelheid van werken.
– beschikt over een afgeronde 1e autospuiter;
– is accuraat en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
– beschikt over een service- en klantgerichte instelling.

 

Tevens ben je bereid tot het volgen van aanvullende opleidingen en cursussen. Uiteraard houden we je via cursussen en trainingen helemaal up-to-date van de laatste technieken in je vak.

 

WIJ BIEDEN:

Aantrekkelijk werk in een kwaliteitsbewuste en mensgerichte organisatie. Modern geoutilleerd bedrijf met een uitstekende werksfeer. Ontplooiingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden.

 

Voor nadere informatie over de functie kun je je wenden tot de heer Richard Blaauwijkel, vestigingsdirecteur, telefoonnummer 030-7533390 of 06-20070424.

 

Je schriftelijke reactie kun je richten aan Broekhuis Holding B.V., t.a.v. afdeling personeelszaken (o.v.v. Broekhuis Autoschade Zeist), Postbus 318, 3840 AH HARDERWIJK of per e-mail: werken@broekhuisgroep.nl.

 

Wil je nog meer kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/ANNvacaturebank1

NationaleVacaturebank.nl


Superdeal

En bekijk ook eens bovenstaande Super Deal op de website van Auto Netwerk Nederland door op de afbeelding te klikken!


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de ANN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://www.bit.ly/Inschrijven_ANN_Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Volg Auto Netwerk Nederland natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.