We zijn dé betrouwbare bandenpartner voor de zakelijke markt (leasemaatschappijen, transportondernemingen, industrie, landbouw- en grondverzet). Zakelijke klanten zijn welkom in onze gespecialiseerde garages of kunnen gebruik maken van onze pechservice. Euromaster is marktleider in banden in het Rotterdams Havengebied en ook op luchthaven Schiphol voor al het rijdend materiaal van o.a. KLM Air France, Martinair, Avia partners en EPS.

Particulieren kunnen bij ons terecht voor de beste bandenservice en het volledige onderhoud van hun auto (o.a. APK, servicebeurten en aircoservice). Autobezitters kunnen ook gebruik maken van onze mobiele service: de Euromaster Bandenbussen rijden door heel Nederland om banden te monteren.

Ons ruitschadeherstelteam is het jongste team binnen Euromaster. Met onze ruitschadeservice helpen wij op locatie particulieren en leaserijders veilig en snel weer op weg met een gerepareerde of nieuwe ruit.

Nieuwe collega’s

Met al deze verschillende disciplines zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die van actie en dynamiek houden, ondernemend en flexibel zijn, en graag mee willen groeien en ontwikkelen met ons bedrijf. Affiniteit met de automotive is een pré maar niet noodzakelijk. Als je bij Euromaster gaat werken, groeit die passie voor automotive vanzelf!

Met onze drie kernwaarden – eerlijk, vakkundig en attent – zorgen dat wij het we vertrouwen van onze klanten behouden. En deze waarden zien we dan ook graag terug in het talent dat onze teams gaat versterken. Ben je geïnteresseerd en denk je dat werken bij Euromaster echt iets voor jou is? Bekijk dan eens onze vacatures.

Werken-bij-Euromaster

 

Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de ANN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://www.bit.ly/Inschrijven_ANN_Nieuwsbrief

Inschrijven Nieuwsbrief

Volg Auto Netwerk Nederland natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *