ANN verlengd samenwerking met Hellingman & ZN.

Touringcars

Kiezen voor vervoer per touringcar is een veilige en comfortabele keuze. Hellingman streeft continue naar verbetering van de klanttevredenheid en duurzaamheid. Dat doen ze door steeds procesinnovaties door te voeren en het wagenpark te vernieuwen en uit te breiden. Op die manier kunnen ze het aanbod steeds beter afstemmen op de vraag en kunnen ze voldoen aan ieders wensen.

Wie kiest voor een touringcar van Hellingman, kiest voor:

Een touringcar inclusief representatieve chauffeur die tevens uw reisleider is
Een touringcar die van alle gemakken voorzien is
Een moderne en comfortabele touringcar die gegarandeerd veilig is
Uitstekende service met 24 uur bereikbaarheid!

Zij beschikken over verschillende soorten touringcars die, afhankelijk van de soort touringcar, plaats biedt aan groepen van 18 tot 88 personen. Zij hebben verschillende rolstoeltouringcars, 12-meterbussen, 13-meterbussen, onze AZ-spelersbus en rouwauto’s.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de ANN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden.

Volg Auto Netwerk Nederland natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan deze website door naar jouw relaties.