ANN verlengd de samenwerking met KOA Kantoor voor ondersteuning B.V.

Het KOA biedt beschermingsbewind, mentorschap en curatele voor mensen die (tijdelijk) hun eigen financiële huishouding/zorg niet meer kunnen waarborgen.

Dit kan komen doordat u zelf het overzicht bent kwijtgeraakt of doordat u niet meer aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen en uw schuldenlast daardoor steeds groter wordt. Ook het (tijdelijk) verslechteren van uw lichamelijke of psychische omstandigheden kunnen reden zijn om beschermingsbewind/mentorschap of curatele aan te vragen. Deze omstandigheden kunnen ervoor zorgen dat u genoodzaakt bent om uw financiën en/of zorg uit handen te geven.

Het KOA is sinds 2004 actief op het gebied van beschermingsbewind en later is hier mentorschap en curatele bijgekomen. Waar dit begon als eenmanszaak is het KOA inmiddels uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met tien tallen medewerkers. Het KOA draagt de kernwaarden transparant, sociaal en discreet. Daarnaast is het KOA door Calibris en Ecabo erkend als leerbedrijf, wij dragen graag bij aan de vorming van toekomstige gekwalificeerde werkers.

DESKUNDIG

Het KOA staat u bij op een professionele en deskundige manier.
Alle medewerkers zijn opgeleid om u zo goed mogelijk te begeleiden tijdens uw periode dat het bewind is toegewezen. Het KOA voldoet aan alle wettelijke kwaliteitseisen die door de Rechtbank en de beroepsvereniging (NBBI) zijn gesteld.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de ANN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden.

Volg Auto Netwerk Nederland natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan deze website door naar jouw relaties.