Web design auto

Een autobedrijf kan tegenwoordig niet meer zonder website. Uit onderzoek van InSites Consulting en Marktplaats blijkt namelijk dat in maar liefst 93% van de gevallen de zoektocht naar een auto online begint. Consumenten zoeken op internet naar een specifieke auto via sites zoals Marktplaats, Autotrader of Autotrack en gaan vervolgens op zoek naar informatie over het autobedrijf. De uitstraling van de website is vaak de eerste indruk die men krijgt van het bedrijf. Mocht de indruk niet goed zijn, verlaten ze de website en gaan ze gewoon weer verder met zoeken. Voor een autobedrijf is een professionele website die vertrouwen uitstraalt dus enorm belangrijk.

AutobedrijvenWebsite.nl

Speciaal voor autobedrijven heeft AutobedrijvenWebsite.nl daarom de ideale oplossing gecreëerd. Bij hen kunt u als enige een betaalbare, professionele website afnemen, die speciaal is afgestemd op (potentiele) klanten van de automotive branche. Met de komst van dit pakket is een eigen professionele website voor iedere autobedrijf binnen handbereik. AutobedrijvenWebsite.nl vervult met deze oplossing een duidelijke behoefte in de markt.

Uniek pakket

Uniek aan het websitepakket van AutobedrijvenWebsite.nl is dat deze voorzien is van een koppeling met alle gangbare occasion beheer systemen, zoals de systemen van Wheeler Delta,VWE en OBS. Dit betekent dat een autobedrijf zijn occasions maar één keer hoeft in te voeren in zijn gebruikelijke systeem, waarna deze automatisch op zijn website verschijnen. Daarnaast bevat hij speciale occasionmodules zoals het occasionfilter, waarbij een bezoeker op 8 verschillende manieren op een auto kan zoeken.

Gemakkelijk

Groot voordeel van een websitepakket van AutobedrijvenWebsite.nl is dat deze ontzettend gemakkelijk in het gebruik is. U heeft de mogelijkheid om te allen tijde zelf kleuren aan te passen, teksten te bewerken en afbeeldingen te wijzigen. Dit alles via het zeer gebruiksvriendelijke systeem. Kunt u omgaan met het programma Word? Dan snapt u ons systeem ook. Hier heeft u geen technische kennis voor nodig.

Verkoopkansen vergroten

Wilt u ook uw verkoopkansen vergroten en meer service bieden via het internet? Kies dan voor web design door AutobedrijvenWebsite.nl. Voor maar € 49,95 heeft u al een complete website. Kijk voor meer informatie op  https://www.letsbuildit.nl/portfolio of neem contact op met één van de webspecialisten via info@autobedrijvenwebsite.nl of 0229-287878.

Korting voor AutonetwerkNederland leden

Bent u lid van de LinkedIn groep Auto Netwerk Nederland? Dan heeft u extra voordeel! Leden van Auto Netwerk Nederland krijgen namelijk het eerste jaar iedere maand 10% korting.

ANN leden gebruiken de kortingscode ANNLBI bij hun aanvraag !